Huntelaar woedend over artikel VI

Sjors (Sj0rSz)
Voetbal International (VI) heeft zich de woede van Klaas-Jan Huntelaar op de hals gehaald. In de laatste editie is namelijk een artikel te lezen waarin de speler van Ajax zou hebben gezegd dat hij interesse zou hebben in een vertrek naar AZ.

De reden hiervoor zou zijn dat Huntelaar zich niet gelukkig voelde bij de Amsterdamse club. "Dat is absolute onzin", was de eerste reactie van de jonge aanvaller. "Ik weet niet waar dit verhaal vandaan komt. Ik heb die betreffende journalist ook gebeld, maar hij nam zijn telefoon niet op."

"Het lijkt me ook niet meer dan normaal als hij bij mij van tevoren even informeert of zijn bronnen de waarheid vertellen. Dat heeft hij niet gedaan en dat zegt volgens mij genoeg over dat artikel", ging de boze Huntelaar verder. Bovendien liet de Ajacied weten dat hij wel degelijk goed in zijn vel zit. "Ik heb anderhalf jaar geleden bewust voor Ajax gekozen en daar sta ik nog steeds achter."

In diezelfde VI was ook nog te lezen dat Ismail Aissati zich had aangeboden bij AZ. De middenvelder heeft een contract bij PSV, maar zij hebben hem tot het einde van dit seizoen verhuurd aan FC Twente.