Mourinho wil bij Chelsea blijven

Sjors (Sj0rSz)
José Mourinho heeft nog maar eens duidelijk gemaakt dat hij bij Chelsea wil blijven. De laatste tijd gaan er geruchten rondom de Portugese trainer. Diverse clubs zouden namelijk naar de oefenmeester hengelen, maar daar wil hij niets van weten.

"Ik wil niet dat mijn naam in verband wordt gebracht met Real Madrid of welke club dan ook, omdat ik bij Chelsea wil bijven", aldus Mourinho. "Ik heb een contract tot 2010 en ik wil doorgaan. Maar als ik om één of andere reden moet vertrekken, dan is dat maar zo."

Bij Chelsea gaan ook al een aantal weken geruchten dat de eigenaar van de ploeg, Roman Abramovich, de trainer weg wil hebben. "ls ik vertrek dan wil ik aan de slag bij een andere Europese club. Ik mag het Engelse voetbal en ik zou graag een andere club uit het Premiership willen coachen, maar niet nu."

Op dit moment heeft Mourinho niet de intentie om het trainersvak bij een andere Engelse club uit te oefenen. "Ik kan me niet voorstellen te vertrekken bij Chelsea en direct naar een andere Engelse club te gaan. Het zou een erg rare situatie zijn en ik wil niet dat zoiets gebeurt", aldus de Portugees. Naar eigen zeggen maakt Chelsea namelijk een prima seizoen mee. "Dit seizoen is de beste van allemaal, omdat we een aantal grote problemen moesten overwinnen. Het is ongelooflijk wat we aan blessures hebben moeten lijden dit seizoen, maar kijk wat we nog steeds presteren."

The Blues strijden nog mee op drie fronten, namelijk het landskampioenschap, de FA Cup en de Champions League. Eerder dit seizoen wist Chelsea ook al beslag te leggen op de League Cup.