Gudjohnsen weet niks van United

Maikel (WeebI)
Manchester United is volgens Eidur Gudjohnsen niet de club waar hij zijn carrière voortzet. Ondanks geruchten over contact tussen de speler en de club, ontkent de IJslander dat er sprake is van een overgang.

De spits van FC Barcelona heeft zijn draai in Catalonië nog niet kunnen vinden in zijn eerste jaar. Bronnen meldden inmiddels dat Manchester United de IJslandse international volgen en aan hun selectie toe willen voegen. United-trainer Sir Alex Ferguson is een fan van Gudjohnsen en zou de oud-Chelsea speler graag terug naar Engeland halen.

De vader en tevens zaakwaarnemer van de spits, Arnor Gudjohnsen, weet van niets. "Ik heb niets gehoord over interesse van Manchester United", vertelde de IJslander. "Eidur krijgt bij Barcelona niet veel kansen om zich te bewijzen. Ik heb van Barça ook niets gehoord over zijn toekomst hier."

Txiki Beguiristáin, technisch directeur van de regerend Europees kampioen, wil wachten tot het eind van het seizoen voor er beslissingen worden gemaakt. "Tot dan zijn we niet in de positie om over mogelijke vertrekken of aankopen te onderhandelen."