Flamini wil weg bij Arsenal

Sjors (Sj0rSz)
Mathieu Flamini zit al het hele seizoen bij Arsenal op de bank. De speler heeft hier genoeg van en zou graag willen vertrekken. De trainer van de Londense ploeg, Arsène Wenger, heeft inmiddels laten weten mee te zullen werken aan een eventueel vertrek van de Fransman.

"Ik snap dat Flamini gefrustreerd is en hij mag vertrekken naar een club waar hij meer wedstrijden toebedeeld kan krijgen", aldus Wenger. Flamini begon zijn actieve carrière als voetballer bij Olympique Marseille, waar hij veertien wedstrijden speelde. In 2004 vertrok de middenvelder naar Engeland om zijn geluk bij Arsenal te beproeven. Bij de ploeg uit Londen speelde hij tot nu toe 72 duels. Dit seizoen staat de teller op twintig, maar dit waren voornamelijk invalbeurten.

Er gaan inmiddels geruchten dat Juventus geïnteresseerd zou zijn in de diensten van Flamini. De Italiaanse ploeg is namelijk van plan om de selectie te versterken, wanneer promotie naar de Serie A definitief is. Ook Klaas-Jan Huntelaar en John Heitinga van Ajax staan op dit lijstje.