Prijzen FOK!F1 manager 2007

Olga (Nuongirl)
Een nieuw seizoen en dus wederom kans op leuke prijzen in de FOK!F1 manager. Heb je je nog niet ingeschreven, doe dat dan meteen! Je maakt dan kans op onderstaande prijzen, beschikbaar gesteld door Raceplanet.nl, Team Bleekemolen en Fangadgets.com.



De winnaar van de FOK!F1manager 2007 mag, samen met een vriend of vriendin, een dagje racen op Zandvoort. De Bleekemolen Race Experience is een dag boordevol actie. Onder leiding van ervaren instructeurs en coureurs maak je op een realistische manier kennis met de autosport. Hoe is het om op de Tarzanbocht af te stuiven? Hoe reageert een formuleauto tijdens remmen, gas geven en sturen? De Race Experience geeft het antwoord.

Deze prijs wordt aangeboden door Race Planet. Lijkt het je sowieso leuk om het eens mee te maken ? Meld je hier aan voor dit onvergetelijke avontuur.



De nummer twee van de FOK!F1manager 2007 mag samen met een vriend of vriendin een dag VIP gast zijn op het circuit van Zandvoort, bij Team Bleekemolen.

Deze prijs wordt aangeboden door Team Bleekemolen.



Namens Fangadgets mogen we de volgende prijzen weggeven aan de nummers drie t/m negen.

De nummer drie wint een pakket van Christijan Albers, bestaande uit een Cap, een paraplu en een keycord van de coureur van het team van Spyker F1.

De nummers vier en vijf gaan naar huis met een Christijan Albers Cap. Eindig je dit seizoen als zesde of zevende, dan win je aan paraplu van Albers. En voor de nummers acht en negen is er nog altijd een keycord van de Nederlandse coureur.