Wat gebeurde er op........

Wouter (ziggyziggyziggy)
In het kader van vijf jaar FOK!sport brachten we je de gehele maand februari de serie Wat gebeurde er op...... Aan de hand van nieuwsberichten duiken we terug in de geschiedenis van FOK!sport. Vandaag de laatste aflevering.

28 februari

2006

- Audi heeft Heinz-Harald Frentzen voor komend seizoen gecontracteerd. De 38-jarige Duitse ex-Formule 1 coureur zal een Audi A4 DTM tot zijn beschikking krijgen van het Abt Sportline team.
- Mario Been is met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van NEC. Been tekende een contract voor twee jaar bij de Nijmegenaren.

2005

- Chelsea heeft de eerste prijs van dit seizoen binnen. Mede dankzij Mateja Kezman wordt de finale van de League Cup met 3-2 gewonnen van Liverpool.

2004

-Op FOK!sport waren er toen nog dagen dat er geen nieuws werd geplaatst. 28 februari 2004 was zo'n dag.


2003

-Max Mosley, president van de FIA, verwacht dat er nog maar drie Grand Prix' in Europa verreden zullen worden als in 2006 de nieuwe tabakswetgeving van start gaat. Dit terwijl er het komende seizoen 10 verreden worden binnen de Europese grenzen.

2002

-Michael Schumacher uit kritiek op Tom Walkinshaw, baas van het Arrows-team en de voormalige werkgever van Jos Verstappen. Volgens de Duitse coureur is het beter niet meer te werken voor een man die de reputatie heeft coureurs eruit te gooien. Verstappen moest niet lang daarvoor zijn stoeltje afstaan aan Heinz-Harald Frentzen, ondanks dat de Nederlander een contract heeft.

29 februari

2004

- De Engelse Carling Cup, ook wel league cup genoemd, wordt gewonnen door Middlesbrough. Het verslaat in de finale Bolton Wanderers met 2-1.
- PSV bereikt een akkoord met de 21-jarige Braziliaanse verdediger Alex over een vijfjarig contract.