Alesi start in Speedcar Series

John (Spooky4u)
Jean Alesi heeft een nieuwe uitdaging gevonden. De Fransman gaat deelnemen aan de gloednieuwe raceserie Speedcar Series.

De Speedcar Series zal voornamelijk het Midden Oosten en Azië bezoeken en zal bestaa uit achttien verschillende races, verdeeld over negen weekenden. De organisator van dit nieuwe racespektakel, Speedcar Series Ltd, zal alle coureurs dezelfde 600pk sterke wagens aanbieden.

Een grote naam die zich dus nu al aan de series heeft verbonden is Jean Alesi. De oud Formule 1 coureur kijkt erg uit naar de start van het seizoen: "Ik kan niet wachten tot mijn debuut in de Speedcar Series. Ik heb veel klasses gereden in de wereld inclusief de F1, DTM, diverse sportwagens, tourwagen, rallywagens en ijs-races maar Stockcars is de enige klasse die ik nog wou proberen. Ik ben erg blij dat ik bij de start van deze serie betrokken ben. Dit is een fantastische kans en ik ben blij om met een fantastische groep mensen te werken die de serie wil laten groeien en te willen gaan voor de titel. Ik kijk ook erg uit naar de eerste training die wordt gehouden op de VIR Race track in Amerika." Deze eerste trainingen zullen gehouden worden op 5 en 6 maart.