Wat gebeurde er op........

Olga (Nuongirl)
In het kader van vijf jaar FOK!sport brengen we je de gehele maand februari de serie Wat gebeurde er op...... Aan de hand van nieuwsberichten duiken we terug in de geschiedenis van FOK!sport.

24 februari

2006

- Na Vanina Ickx zal ook Susie Stoddart komend jaar DTM rijden. De geboren Schotse zal voor het team van Mücke in een AMG-Mercedes C-Klasse uitkomen.
- FIA-president Max Mosley heeft aangekondigd dat hij, zodra hij stopt met zijn werkzaamheden, al een vervanger klaar heeft staan om het presidentschap over te nemen.

2005

- De trainer van Ajax, Ronald Koeman, spreekt de geruchten over een mogelijke transfer naar Valencia Cf tegen.
- AZ plaatst zich voor de achtste finales van de UEFA Cup thuis. In de Alkmaarder Hout word met 2-1 van Alemannia Aachen gewonnen. AZ zal in de achtste finales gaan spelen tegen Shachtar Donetsk. Het team uit de Oekraïne was te sterk voor Schalke'04. Ajax wordt uitgeschakeld. De uitwedstrijd tegen Auxerre verloren de Amsterdammers in een erg matige wedstrijd met 3-1. Ook SC Heerenveen vindt zijn waterloo in de derde ronde. Tegen Newcastle United wordt er wederom met 2-1 verloren. Feyenoord verliest met 1-2 bij Sporting Portugal, en ook voor hen zit het UEFA-Cup toernooi erop.

2004

-Op FOK!sport waren er toen nog dagen dat er geen nieuws werd geplaatst. 24 februari 2004 was zo'n dag.

2003

- FIA-president Max Mosley zegt dat hij later die week een spoedberaad zal voeren met de teambazen van McLaren en Williams. Dit overleg wordt gevoerd om een juridische procedure omtrent de nieuwe regels van de FIA te voorkomen. Beide teambazen waren niet tevreden over enkele nieuwe reglementen.
- Zowel BMW-directeur Mario Theissen als Ralf Schumacher zeggen teleurgesteld te zijn in de nieuwe wagen voor het seizoen 2003. De manager van Schumacher zegt zelfs dat hij al op zoek is naar een ander team voor zijn pupil.