Wenger: "Lehmann mag weg"

Olga (Nuongirl)
De coach van Arsenal, Arséne Wenger, heeft gezegd dat de kans aanwezig is dat doelman Jens Lehmann de club aan het eind van dit seizoen wel eens zou kunnen verlaten. Club en speler kwamen niet tot een overeenkomst in besprekingen over een mogelijke contractverlenging van de Duitser.

"Ik weet niet of hij zal blijven", aldus Wenger tegenover journalisten. "Ik heb met hem gepraat, maar op dit moment ziet het ernaar uit dat we binnenkort weer rond de tafel moeten gaan zitten. Het liefst wil ik dat hij blijft. Maar hij zal geen meerjarig contract krijgen. Maar wat kan veranderen is dat een andere club hem dat wel aanbiedt."

Lehmann speelde tot nu toe vier vrij succesvolle jaren bij The Gunners, maar de Franse trainer is bereid het risico te nemen hem kwijt te raken aan een andere club. "Wat er tussen Lehmann en mij gezegd is, blijft tussen ons. We zullen over een aantal weken weer over een contract praten. Hij kan voor iemand anders tekenen. Dat is een risico dat ik neem. We hebben drie topkeepers bij de club en ik wil alles duidelijk hebben voor de zomer. Maar als Lehmann zegt dat hij weg wil, heeft dat geen gevolgen voor zijn plaats in het elftal".