Bruins kiest voor Feyenoord

Gerard (RedFever007)
Feyenoord heeft Luigi Bruins gecontracteerd voor vier seizoenen. Bruins zal pas volgend seizoen voor Feyenoord spelen, dit seizoen blijft hij voor Excelsior uitkomen. De jonge speler moet alleen nog medisch worden gekeurd.

Op de website van Feyenoord zegt Peter Bosz: ”We zijn heel blij dat we deze talentvolle Rotterdamse jongen hebben kunnen vastleggen. Luigi is een hele getalenteerde jongen met specifieke kwaliteiten.” De 19-jarige middenvelder heeft mede op gevoel voor Feyenoord gekozen. ”Ik heb lang gewikt en gewogen, maar over mijn definitieve keuze heb ik wel heel goed nagedacht. En nu ben ik heel blij met mijn keuze voor Feyenoord.“

”Ik ben een echte Rotterdammer en ben er trots op straks voor deze club en in De Kuip te gaan spelen. Vroeger keek ik daar al naar uit en nu gaat het gebeuren. Voordeel is dat ik in mijn eigen omgeving kan blijven. Feyenoord is in alle opzichten de beste keuze voor mij,” aldus een tevreden Bruins. De talentvolle middenvelder stond ook in de belangstelling van andere Nederlandse clubs en buitenlandse ploegen.