'Ronaldo en AC Milan akkoord'

Maikel (WeebI)
Ronaldo heeft naar verluidt een akkoord met de Italiaanse topclub AC Milan. De Braziliaanse spits kan bij zijn club Real Madrid onder coach Fabio Capello niet meer op een plaats in de selectie rekenen.

AC Milan wil gebruik maken van de diensten van de spits, zonder al te veel te willen betalen. De Italiaanse club zoekt nog altijd naar een waardige vervanger voor de in de zomer vertrokken Andriy Shevchenko. De Rossoneri willen wel het salaris van de Braziliaan betalen, en hem huren voor de rest van het seizoen. De speler en de Italianen zijn er al uit, Real Madrid wil echter graag dat de Braziliaan volledig vertrekt en ziet daarom liever een transfersom.

Ondertussen gaan er ook geruchten dat middenvelders Emersón en Antonio Cassano mogelijk verhuurd worden, ook aan clubs uit Italië. Cassano wil volgens de Spaanse pers niet vertrekken uit Madrid, omdat het leven in Spanje hem bevalt. De Italiaan kan net als Ronaldo niet rekenen op een basisplaats. Emersón is met de komst van Fernando Gago ook zijn basisplaats verloren. De Braziliaan ligt er bovendien een maand uit met een blessure. Toch liggen enkele clubs uit Italië op de loer om de middenvelder te huren voor de rest van het seizoen.