Eto'o terug op het trainingsveld

Sjors (Sj0rSz)
Samuel Eto'o, speler van FC Barcelona, heeft de training bij zijn club weer hervat. Dit is goed nieuws voor trainer Frank Rijkaard. Afgelopen weekend verloren de Catalanen met 3-1 van Espanyol. Bovendien sloeg de oefenmeester een ruit van de dug-out kapot.

De laatste wedstrijd van Eto'o dateert alweer van eind september. Toen speelde FC Barcelona in het kader van de Champions League tegen Werder Bremen. In dat duel liep de aanvaller een zware blessure aan zijn knie op. Dit is ook de reden waarom de international van Kameroen de laatste maanden niet meer kon spelen.

Het is nog niet te zeggen wanneer Eto'o zijn definitieve rentree in de selectie van trainer Rijkaard zal maken. De terugkeer op het trainingsveld duidt er alleen maar op dat de speler in de laatste fase van zijn herstelproces zit. De verwachting is dat de aanvaller de komende weken trainingen met de beloften mee zal trainen. Ook zal hij enkele keren invallen tijdens wedstrijden bij dit elftal. Op deze manier zal de Kameroener langzaam maar zeker weer op zijn oude niveau terugkeren.