Esprit sponsor van Toyota

John (Spooky4u)
Esprit heeft zich aangesloten bij Toyota Racing als één van de officiële sponsoren. Het merk zal alle directie- en reiskleding van het team verzorgen.

Het bedrijf, opgericht in 1968, is een grote multinational dat in 44 landen filialen heeft gevestigd en verkoopt mannen-, vrouwen- en kinderkleding. Tijdens de presentatie van Toyota op 12 januari, zullen alle medewerkers van de Toyota fabriek in een Esprit outfit gestoken worden.

Thomas Grote, president van Esprit, is zeer verheugd met de overeenkomst: ""Esprit is in de wolken om in de toekomst gelinkt te worden met het Panasonic Toyota F1-team als officiële leverancier. We hopen natuurlijk dat we hierdoor ons handelswerk verder kunnen uitbreiden. Formule 1 is de koningsklasse van de autosport, dus onze samenwerking met het team komt heel geschikt en wij delen dezelfde appreciatie voor stijl en innovatie."

Ook John Howett, president van Panasonic Toyota F1-team, is zeer tevreden met de aankondiging: "Het Panasonic Toyota F1-team kijkt uit naar de samenwerking met Esprit, en we zijn trots om zo’n mondiaal handelswerk te mogen verwelkomen als onze officiële leverancier. Formule 1 is een sport waar mode, innovatie en dynamiek een belangrijke rol spelen, dus onze samenwerking met Esprit komt op het geschikte tijdstip. We kijken al uit naar onze samenwerking in 2007 en verder."