[upd] De Jong ontevreden bij FC Utrecht

René (Eilanden)
Jean-Paul de Jong is ontevreden over zijn reserverol bij FC Utrecht. De routinier liet zaterdagavond aan de regionale omroep RTV Utrecht weten dat hij in januari graag bij de Utrechters wil vertrekken. Aan het einde van het huidige seizoen stopt de middenvelder definitief.

Het bestuur van FC Utrecht beslist volgende week of De Jong mag vertrekken. Mogelijk zal De Jong verhuurd worden, waarna de speler, die al meer dan 350 competitiewedstrijden speelde voor 'Utreg', toegevoegd zal worden aan de technische staf.

Naar verluidt heeft Willem II belangstelling voor de routinier. De Tilburgers hopen met De Jong een ervaren man binnen te halen die sturing kan geven aan de selectie.

Update
In reactie op de berichtgeving over zijn situatie heeft De Jong de supportersvereniging van FC Utrecht laten weten dat hij niet ontevreden is bij FC Utrecht. Ook heeft hij nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. Hij zou echter graag wat vaker spelen in het laatste halfjaar van zijn carrière. De middenvelder denkt daarom nog na over zijn toekomst en bekijkt de mogelijkheden.