Milan wil Cassano huren

Maikel (WeebI)
De diensten van Antonio Cassano staan in de concrete belangstelling van AC Milan. De aanvaller van Real Madrid is op een zijspoor beland in Spanje, en wil graag terug naar zijn thuisland.

De Italiaanse topclub wil naar verluidt een deal maken waarin Milan de speler huurt tot het einde van het seizoen, en tevens de optie heeft tot koop. Dat melden Italiaanse media. Er gaan al weken geruchten over een eventueel vertrek van Cassano, ondanks dat zijn zaakwaarnemer meldt dat hij in Madrid blijft. De Rossoneri hopen Cassano te kunnen verwelkomen zodat er voorin meer opties zijn. De Italianen wisten al wel snel te melden dat middenvelder Kaká gewoon blijft, en niet bij de deal betrokken gaat zijn.

Naast Milan zijn ook zijn oude club AS Roma, kampioen Internazionale en Juventus, dat volgend seizoen een comeback hoopt te maken geďnteresseerd in de 24-jarige Cassano. Ook een aantal Engelse clubs zou belangstelling hebben getoond. Ondetussen lijkt Milan de transfer van de 21-jarige Leandro Grimi rond te hebben. De Argentijnse verdediger zou 2 miljoen euro kosten.