'Richards niet naar Chelsea'

Maikel (WeebI)
In een interview heeft Stuart Pearce gezegd dat Micah Richards deze winter niet naar Chelsea zal vertrekken. De coach van Manchester City is echter wel geďnteresseerd in een terugkeer van Shaun Wright-Phillips.

Naar verluidt is Richards een speler die de kampioen graag aan zou willen trekken. Trainer José Mourinho zou 18 miljoen pond (bijna 27 miljoen euro) over hebben voor de jonge international. De 18-jarige heeft een goed jaar achter de rug, en zijn ster is rijzende. Pearce vertelt echter dat de enige besprekingen die met Chelsea gevoerd zijn over transfers richting City gingen.

Eén van die spelers is volgens enkele bronnen voormalig Citizen Shaun Wright-Phillips. SWP vertrok in 2005 naar Chelsea, maar veroverde nimmer een plek in het eerste. "Op dit moment is er nog niets over te zeggen", weerde Pearce de geruchten af. "Ik ben blij dat er interesse is in onze spelers. Dat betekent namelijk dat ze het goed doen. We zitten niet in de dezelfde stituatie als twee jaar terug. Toen moesten we verkopen door financiële problemen. Nu ligt de beslissing bij mij, en ik zeg dat er versterkingen moeten komen."