Robben overweegt vertrek bij Chelsea

Olga (Nuongirl)
Arjen Robben zit er aan te denken om te vertrekken bij Chelsea als hij dit seizoen niet vaker door trainer José Mourinho wordt opgesteld.

"Als ik niet speel moet ik andere opties bekijken", aldus de Nederlandse aanvaller in de Engelse krant News Of The World. Chelsea zou de vleugelaanvaller Florent Malouda volgend seizoen willen aantrekken, en Robben verwacht dat hij dan nog minder zal spelen.

Robben zegt dat hij wel de garantie heeft gekregen van Chelsea dat hij dit seizoen vaker in actie zal komen. "Ik wacht dus nog even rustig af. Er zijn hier spelers die veel geld krijgen om niets te doen, maar ik wil niet één van deze spelers worden. Daar ben ik veel te jong voor."

Onlangs zou Chelsea Olympique Lyon 22 miljoen euro hebben geboden om Florent Malouda volgend jaar naar Londen te halen. De Franse international is een goede vriend van Didier Drogba en zou graag samen met Drogba bij Chelsea willen spelen. Robben stond deze zomer in de belangstelling van Real Madrid, en de Koninklijke zou nog steeds interesse hebben om Robben aan te trekken.