Cassano stuurt aan op breuk

Sjors (Sj0rSz)
Er is een kleine kans dat Antonio Cassano zich weer bij de selectie van Real Madrid kan voegen. Vorige week werd de speler door trainer Fabio Capello uit de groep gezet, omdat hij zich misdroeg. De oefenmeester heeft laten weten dat de spits zijn excuses aan moet bieden.

"Het woord 'sorry' komt niet in mijn vocabulaire voor", aldus Cassano. Hierdoor lijkt het er op dat hij zijn excuses aan Capello niet zal maken. De speler is bovendien van mening dat hij beter niet naar Spanje had kunnen vertrekken. De reden van de ruzie begon op 30 oktober. De spits van De Koninklijke heeft liep al een half uur warm, maar Capello gunde hem geen invalbeurt. Hierop schold de 24-jarige speler de oefenmeester publiekelijk uit.

Aan het begin van deze week was Capello van plan om Cassano een nieuwe kans te geven. "Hij heeft een heel erg moeilijke jeugd gehad, je moet een beetje geduld met hem hebben. De oplossing is aan hem. Hij moet aan iedereen zijn excuses aanbieden. Aan mij, aan de selectie, aan de supporters, aan iedereen."

Cassano is echter niet van plan om dit te doen. "Je excuses aanbieden en toegeven dat je een fout hebt gemaakt, zijn twee totaal verschillende dingen. Ik heb fouten gemaakt, maar sinds de dag dat ik ben geboren, heb ik nog nooit het woord sorry gebruikt. En ik zal dat volhouden tot de dag dat ik doodga", waren de woorden van de spits. "Als ik de tijd terug kon draaien, dan zou ik Roma en Rome nooit hebben verlaten voor Real Madrid."