Werder waakt voor onderschatting

Maikel (WeebI)
Werder Bremen-coach Thomas Schaaf heeft zijn selectie gewaarschuwd om Levski Sofia niet te onderschatten. De Bulgaarse club is dinsdag de tegenstander van de Duitsers.

De Duitse coach is waakzaam, en wil niet dat zijn ploeg denkt dat de wedstrijd al gespeeld is. Twee weken terug versloeg Werder Levski in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd. Ook in de competitie gaat het lekker. De ploeg uit Bremen staat eerste, en scoorde twaalf keer in de laatste twee uitwedstrijden. Tevens werd rivaal Bayern München thuis opgerold.

"We moeten niet denken dat we altijd het spel kunnen bepalen", waarschuwde hij. "Ook zullen we echt niet altijd even makkelijk zes keer scoren in een wedstrijd. Levski zal alles geven, want het is hun laatste kans. Onderschatting is daarom levensgevaarlijk."

In Groep A neemt Werder Bremen het naast Levski op tegen de grootmachten Chelsea en Barcelona, die op respectievelijk 9 en 4 punten van staan. Werder zelf staat ook op vier punten, en zal dus de drie punten van Levski nodig hebben wil het de laatste zestien bereiken.