Toro Rosso gecharmeerd van Doornbos

Olga (Nuongirl)
Het lijkt erop dat Scott Speed moet vrezen voor zijn plek bij Scuderia Toro Rosso. Teammanager Gerhard Berger is namelijk gecharmeerd van Robert Doornbos, en is inmiddels in gesprek met Marco Zecchi, teammanager van de Nederlander.

Volgend seizoen zal er bij Red Bull Racing, het huidige team van Doornbos, zeer waarschijnlijk geen plaats meer voor de Nederlander zijn als vaste coureur. David Coulthard en Mark Webber zijn de eerste en tweede rijder bij het Engelse/Oostenrijkse team.

De serieuze belangstelling rond Doornbos komt niet onverwachts. In de laatste drie Grands Prix liet hij zien wat hij in huis had, afgelopen weekend eindigde hij in Brazilië als twaalfde. "Het is geen geheim dat Robert graag wil racen en dus zijn we ook in gesprek met Toro Rosso omdat daar nog een mogelijkheid is om te kunnen racen. De drie races die Robert heeft gereden dit seizoen heeft tot tevredenheid gestemd bij Red Bull. De gesprekken met Toro Rosso zijn een initiatief van ons waar zij voor open staan", aldus de woordvoerder van Doornbos.