Nieuwe teamstructuur Super Aguri

Joris (RenikNL)
Het Formule 1-team van Super Aguri heeft Mark Preston benoemd tot technisch directeur. Daarnaast zal er voor Graham Taylor een nieuwe functie worden gecreëerd. Taylor zal sportdirecteur worden bij het Japanse team.

Super Aguri heeft de nieuwe team structuur vandaag gepresenteerd. Preston, de nieuwe technisch directeur, was erg te spreken over de veranderingen binnen de teamorganisatie. "Ik ben blij dat Aguri Suzuki op deze manier meer stabiliteit in het team brengt en een fundament legt voor de toekomst. We hebben veel vooruitgang geboekt. Zaten we in het begin van het seizoen nog zeven procent van de snelste rijders af, in de meest recente races was dat nog maar drie procent. Dat is pas enorme progressie." Preston was voorheen de chief technical officer.

Ben Wood zal aan de slag gaan als hoofd aërodynamica en Stephen Watt als hoofd elektronica. De huidge race-ingenieur van Takuma Sato, Gerry Hughes, zal naast zijn taak als race-ingenieur de research and devolopment-afdeling van Super Aguri gaan leiden.