US Open: Roddick wint wel van Becker

Gerard (RedFever007)
Wat André Agassi niet klaarspeelde lukte Andy Roddick wel. Laatsgenoemde versloeg Benjamin Becker met 3-6, 4-6, 3-6 waardoor Roddick in de halve finale staat. Hij neemt het hierin op tegen Lleyton Hewitt die met 3-2 won van Gasquet. .

Zondag beleefde Benjamin Becker zijn hoogtepunt tijdens de US Open. De 25-jarige Duitser sloeg toen André Agassi naar huis. Voor de legendarische Amerikaanse tennisser betekende dit tevens het einde van zijn prof-carrière.

Voor Roddick was het een geruststelling dat hij niet tegen Agassi hoefde aan te treden. ”Ik speel graag tegen mijn idolen, maar wilde hier niet de man zijn die bambi neer moest schieten! Er zit een fan van Agassi in me, maar ik ben natuurlijk ook een speler die altijd wil winnen. Het zou een vreselijke wedstrijd voor me zijn geweest. Als ik had verloren, was ik daar kapot van geweest. Maar als ik had gewonnen, had ik me beslist ook down gevoeld”, aldus Roddick.

Verder liet het Amerikaanse opslagkanon weten dat hij nog wel wat tips had gekregen van Agassi over Becker. Direct na afloop van de wedstrijd tegen de Duitser liet de oud-winnaar van de US Open dan ook weten blij te zijn dat hij Becker had verslagen.