Verstappen en Trust leggen ruzie bij

deviltje81
Jos Verstappen, zijn management, en directeur-eigenaar van Trust, Michel Peridon, hebben de strijdbijl begraven. De ruzie is in de winter van 2004 ontstaan, na de mislukte onderhandelingen om een zitje bij het toenmalige Jordan te bemachtigen.

Gelukkig is de lucht geklaard, ik heb Jos altijd als een maatje van me beschouwd. Ook goede vriendschappen bevinden zich wel eens in een dal, zo gaat dat in het leven. Het feit dat we weer goed contact met elkaar hebben onderstreept ons wederzijds respect”, vertelt Perridon op de website van Verstappen.

Ook Jos Verstappen is blij dat de ruzie eindelijk is bijgelegd. “Ik heb veel aan Michel en Trust te danken gehad, daarnaast heb ik het ook altijd persoonlijk goed kunnen vinden met Michel. Het is een bijzondere man met het hart op de tong. Zo ben ik zelf ook, daar houd ik wel van.

Huub Rothengatter, de manager van Verstappen, is het eens met de woorden van de beide heren. “Uiteindelijk liep onze samenwerking door een meningsverschil ten einde, maar ik kijk desondanks met veel plezier terug op de tijd dat we contact hadden met Michel en zijn bedrijf Trust. We hebben met zijn allen fouten gemaakt en dat hebben we nu als grote jongens eindelijk eens goed uitgepraat. Ik realiseer me terdege dat sponsors heel belangrijk zijn en die moet je koesteren. Trust was een belangrijke sponsor van ons en die hebben we hoog zitten. Daar draai ik niet omheen."

Samenwerking tussen beide partijen wordt in de toekomst niet uitgesloten, want over de samenwerking in het verleden zijn beide partijen zeer tevreden.