Monteiro naar Bavaria City Racing

Joris (RenikNL)
De tweede coureur die namens Midland F1 zal deelnemen aan het Bavaria City Racing evenement is bekend. Het Russische team zal naast Christijan Albers ook Tiago Monteiro meenemen.

Met de komst van Monteiro is Midland het enige team dat met beide racecoureurs in actie komt. Naast Midland zal ook Williams F1 samen met Nico Rosberg te zien zijn in de Nederlandse havenstad.

Herman Vaanholt, organisator van Bavaria City Racing, is zeer blij met de komst van Tiago Monteiro. "We zijn vereerd dat Tiago samen met Christijan naar Rotterdam komt om een demonstratie te geven. We waarderen het dat hij tijd vrij maakt om aan het evenement deel te nemen. We zijn er van overtuigd dat alle Nederlandse fans hem en het gehele team met veel enthousiasme ontvangen."

Monteiro zelf heeft er ook zin in. "Het is geweldig dat ik mag deelnemen aan zo?n gigantisch evenement in Rotterdam. Van wat ik heb gehoord en gezien, is het een geweldig feest voor de toeschouwers. Ik hoop dat iedereen er van geniet als Christijan en ik met de Midland M16 door de straten scheuren. Ook voor ons coureurs is het geweldig. Wij kunnen genieten van de Formule 1 zonder stress en druk!"