Gilardino: 'Liever Torres dan Ibrahimovic'

Jerry (Delichris)
Het omkoopschandaal speelt de Italiaanse clubs nog altijd parten, zo wil Zlatan Ibrahimovic zijn werkgever Juventus maar al te graag verlaten. Lange tijd leek Real Madrid de belangrijkste kandidaat, maar nu De Koninklijke Ruud van Nistelrooy heeft aangetrokken is de komst van de ex-Ajacied uitgesloten.

De Zweed wordt nu in verband gebracht met het Italiaanse AC Milan. Milan-spits Alberto Gilardino geeft vandaag in een persconferentie echter aan liever samen te spelen met de Spanjaard Fernando Torres, ook de spits van Atletico Madrid wordt veelvuldig in verband gebracht met de Rossoneri. Torres liet vorige week echter weten graag te willen blijven in Madrid.

Gilardino geeft op de persconferentie ook aan waarom hij een toekomst samen met Torres prefereert: "Fernando Torres scoort veel meer, beschikt over uitzonderlijke kwaliteiten en is bovendien veel jonger en dus beter dan Ibrahimovic. Zlatan scoort minder, maar het ligt niet aan mij welke speler de club aantrekt. Als Milan een speler aantrekt, dan is het niet omdat het bestuur naar mij heeft geluisterd," aldus de 24-jarige aanvaller.