'Cole naar Real Madrid om Chelsea te pesten'

Gerard (RedFever007)
Als het aan Arsène Wenger ligt, speelt Ashley Cole volgend seizoen voor Real Madrid. Hiermee wil Wenger voorkomen dat Cole vertrekt naar aartsrivaal Chelsea.
De relatie tussen Wenger en zijn collega-trainer van Chelsea, José Mourinho, is redelijk slecht te noemen. In voorgaande seizoenen kwam het in de pers regelmatig tot aanvaringen tussen beide oefenmeesters. Nadat vorige week bekend werd dat Cole in gesprek was met Chelsea, was voor de Franse coach van Arsenal de maat vol.

Volgens een Spaanse krant zou Wenger zelfs bereid zijn om een lager bod van De Koninklijke te accepteren, als dat voorkomt dat Cole naar Stamford Bridge verhuist. Wenger liet eerder optekenen dat hij minimaal 44 miljoen euro voor de verdediger wil. Het door Chelsea geboden bedrag van 25 miljoen zou volgens Wenger te laag zijn.

Maar nu de Fransman in begint te zien dat Cole onhoudbaar is, ziet Wenger hem liever vertrekken naar Spanje. Dit ondanks het feit dat Real Madrid slechts 18 miljoen euro op tafel wil leggen voor de verdediger.