[A1GP] Verstappen blijft in A1GP

Stefan (sportfreak)
Jos Verstappen zal ook komende winter actief zijn in de A1GP. Ondanks moeizame onderhandelingen zal hij ook komend seizoen rijden voor het team van Jan Lammers.

Veel fans van Verstappen vreesden dat het bij één seizoen zou blijven, omdat er maar geen overeenkomst gesloten werd. Vandaag werd dan bekend dat Verstappen ook komend seizoen voor team Nederland zal rijden.

,,Ik ben echt heel blij dat het rond is”, meldt Verstappen, die komend weekend al te zien is op Zandvoort met een demo tijdens de Ultimate Masters. De eerste race van de A1GP is op 1 oktober, ook in Zandvoort.

Ook Jan Lammers is blij met de overeenkomst; ,,Continuïteit en stabiliteit zijn essentieel en de oranje auto met Jos achter het stuur was vorig jaar gewoon een succesformule, dat wil je dan graag zo houden en uitbouwen. Zowel achter het stuur als voor de camera is hij onvoorspelbaar. Jos is geen media getrainde robot maar iemand die spontaan en recht uit zijn hart reageert, dat maakt hem verfrissend en boeiend maar de hoofdreden is natuurlijk dat hij gruwelijk hard kan rijden!”