[Upd] Kuyt: Gaat hij nou wel of toch niet?

Olga (Nuongirl)
Gaat hij wel of gaat hij niet? De zaakwaarnemer van Dirk Kuyt, Rob Jansen, zei vorige week nog dat de spits met 'geen enkele club in onderhandeling is' en hij bij Feyenoord ook startte aan de voorbereiding. Maar het lijkt er alsnog op dat hij gaat vertrekken uit Rotterdam.

De Telegraaf meldt dat Feyenoord weer met Liverpool om de tafel zit om te onderhandelen over de transfersom voor de 26-jarige aanvoerder. Kuijt zegt in de Voetbal International van deze week 'dat er een club geïnteresseerd is waar ik graag zou willen spelen.'

"Er is alleen een verschil tussen willen en kunnen. Die club zal er met Feyenoord moeten uitkomen en mij dan het gevoel geven dat ze me echt graag willen hebben. Dat gevoel heb ik nodig. Een tussenweg bestaat niet," aldus de Katwijker.

Update:

Liverpool heeft, in tegenstelling tot een artikel in de Telegraaf van vandaag, vooralsnog geen bod uitgebracht op Dirk Kuyt. Feyenoord-directeur Chris Woerts heeft op de website van de Rotterdammers laten weten dat er met geen enkele club over een vertrek van de Katwijkse spits wordt onderhandeld.