Crespo wil terug naar Italië

Olga (Nuongirl)
De Argentijn Hernan Crespo heeft aangegeven dat hij weg wil bij Chelsea, en terug wil keren naar Italië. Crespo is zelfs bereid om salaris in te leveren als dat nodig is om terug te kunnen keren naar de Serie A.

"Abramovich heeft mij een huis, een privé-jet en meer geld aangeboden, maar ik wil gewoon terug naar huis", aldus de Argentijn. "Abramovich is een geweldige persoon en Chelsea is een geweldige club, ze hebben me als een koning behandeld. Daar ligt het niet aan”.

"Ik hou gewoon van Italië, daar kan geen geld of succes tegenop. Italië is mijn natuurlijke omgeving, de plek waar ik wil leven na mijn voetballoopbaan. Daarbij is het voor mij ook nog eens de beste plek om te voetballen", aldus Crespo over Italië.

Nu Italië in de ban is van het grote fraudeschandaal is het nog maar de vraag of Crespo wel naar Italië kan. "Ik moet gewoon wachten en hopen dat ik een keer gebeld word. Ik kan alleen garanderen dat ik een gezonde en fitte aanvaller ben met slechts één wens: terugkeren naar het voetbal dat ik graag speel".