Jol hoopt op Mido en Davids

Olga (Nuongirl)
Aankomende zaterdag speelt Tottenham Hotspur misschien wel zijn belangrijkste wedstrijd van dit seizoen. Als The Spurs als vierde in Engeland willen eindigden, dan zullen zij moeten afrekenen met Arsenal bij wie zij morgen op bezoek gaan.

Momenteel bezet Tottenham de vierde plaats met een voorsprong van vier punten op Arsenal. Maar de ploeg van Martin Jol moet nog drie wedstrijden spelen, terwijl het Arsenal van coach Arsčne Wenger nog vier keer in actie komt.

Jol twijfelt over de inzet van vier spelers, terwijl hij sowieso niet meer kan beschikken over Ledley King. Ahmed Hossam is op de weg terug van een blessure en Anthony Gardner, Teemu Tainio en Edgar Davids hebben alledrie een lichte blessure.

"Mido traint weer mee, over zijn meespelen beslissen we vrijdag. Anthony heeft last van zijn scheenbeen, het is fifty-fifty of hij zaterdag kan spelen. Teemu keert hopelijk vrijdag terug op de training en Edgar heeft een probleempje met zijn enkel. Maar hij traint weer mee, dus ik ben hoopvol dat hij zaterdag weer oké zal zijn," aldus Jol.

De coach van Arsenal, Wenger, had hoop dat hij Sol Campbell weer in kon zetten, maar de centrale verdediger blijkt nog niet voldoende hersteld te zijn van zijn gebroken neus.