Rosenberg verontrust over hamstringblessure

JJdJ1984
Zondagmiddag vielen de Ajax-spelers Maarten Stekelenburg en Markus Rosenberg tegen RKC Waalwijk geblesseerd uit. De doelman werd gewisseld, de blessure van de Zweedse spits ziet er wat ernstiger uit. De spits werd in de twaalfde minuut gewisseld, nadat Gianni Zuiverloon hard op hem inkwam.

"Ik probeerde hem af te stoppen, maar hij raakte me op mijn kuit. Ik hoop niet dat het serieus is, want ik voel het nu in mijn hamstring," legt Rosenberg uit. "Soms als je ergens een tik krijgt, dan voel je het op een andere plek. Het voelt nu niet goed." Als de pijn niet wegtrekt zou zijn deelname aan de play-offs wel eens in gevaar kunnen komen.

"Ik ben een beetje bang, want het voelt nu echt niet goed in mijn hamstring. Ik hoop echt dat het niet al te serieus is, want ik kijk er zo naar uit om dit seizoen nog te redden." Als Ajax de play-offs wint en de Champions League voorronde zou halen, is dat voor de Ajax spelers een grote prijs."We hebben de play-offs nog en de bekerfinale. Het kan zomaar toch nog een goed einde van het seizoen worden".