Punten derde ronde

Wouter (ziggyziggyziggy)
Gisteren is een spectaculaire Grand Prix van Australië verreden en de punten zijn weer uitgedeeld. We hadden vanaf deze ronde een iets gewijzigde puntentelling, met een tijdstraf achteraf die niet tien, maar vijf strafpunten opleverde. Ironisch genoeg is deze straf dit weekend ook direct uitgedeeld door de FIA.

Er waren dit keer vier rondewinnaars: Distortion, MR-Kriek, ToBe en Vossie86 scoorden allemaal 343 punten. Een gedeelde vijfde plaats we er voor -Schorpioen- en Puka, met ieder 341 punten.

De koppositie in het algemeen puntenklassement wordt nog maar door twee mensen gedeeld: Arhan en Grooviee17 staan bovenaan met 709 punten. eddieharris staat op de derde plaats met 707 punten en de vierde plaats is voor Tee_F1 en Ultra2D met ieder 700 punten.

Bij de subleagues zijn er twee rondewinnaars: zowel Zwolle en Dodo club verzamelden 266 punten. Wb kwam op de derde plaats, met 259 punten.

In het totaalklassement van de subleagues wordt de eerste plaats bezet door Twijzel boppe en R.I.P. Ferrari, met elk 631 punten. Cold Feet zakt naar de derde plaats met 611 punten.

De volgende ronde is de Grand Prix van San Marino. Wisselen voor deze race kan tot 22 april 00:01 uur.