Crewwisselingen FOK!sport maart

Olga (Nuongirl)
Vanaf deze maand zullen we jullie, users van FOK!sport, elke eerste van de maand op de hoogte houden van de crewwisselingen.

Na afloop van de Winterspelen wilde Falco graag bij FOK!sport blijven en wie zijn wij om daar nee tegen te zeggen ? We namen afscheid van Brabander1976, pekel en ElmarO. Éen van de oudgedienden en tevens oud-SA nam ook afscheid, mbn heeft het te druk met studie en dergelijke, maar mocht hij in de toekomst weer tijd hebben, dan is hij natuurlijk weer welkom. We kregen weer vers bloed in de crew in de vorm van RenikNL en Dnl en wegens examens moesten we ook afscheid nemen van Jivis.

Ook op het gebied van de Site-Admins van Sport was er een wisseling van de wacht. Jozef444 kreeg het te druk met school en hierdoor had hij geen tijd meer voor zijn SA-taken. Gelukkig blijft hij wel gewoon in de sportcrew. Over een opvolger hoefden we eigenlijk niet na te denken Ziggyziggyziggy leidt nu samen met ondergetekende en Curchulain de leukste crew op FOK!

Daarnaast moeten we ook afscheid nemen van Light. Begonnen als F1-poster werd hij daarna devver voor FOK!sport. Helemaal weg is hij nog niet, hij zal blijven tot het einde van de voetbalmanager, zodat hij kan afbouwen en zijn taken kan overdragen aan zijn opvolger.

Iedereen die nieuw is, veel succes en de mensen die weg zijn: bedankt voor de tijd die jullie in FOK!sport hebben gestoken