Real Madrid presenteert lijst trainers

Olga (Nuongirl)
Real Madrid, dat op zoek is naar een nieuwe trainer, heeft naar buiten gebracht welke zeven namen in aanmerking komen om De Koninklijke weer naar grote successen te leiden.

Op het verlanglijstje van zeven namen staan alleen maar grote namen. Real hoopt Carlo Ancelotti (AC Milan), Fabio Capello (Juventus), Rafael Benítez (Liverpool), Arsčne Wenger (Arsenal), José Mourinho (Chelsea), Marcelo Lippi (bondscoach Italië) of Sven-Göran Eriksson (Engeland) binnenkort te kunnen presenteren als de nieuwe trainer.

De voorzitter van de Spaanse club, Fernando Martín, zei tegenover het Spaanse persbureau EFE dat Real eerst de werkgever van de mogelijk nieuwe coach zal benaderen voordat het met de persoon zelf in onderhandeling zal gaan. Verder zei Martin dat de nieuwe coach niet alleen prijzen moet gaan pakken. "Onze aanhang eist dat we de beste ploeg hebben. In Madrid houden we van talent en spektakel en niet alléén van winnen. Maar als ik zou moeten kiezen tussen kwaliteit en winnen, dan win ik het liefst."