Punten Ronde 30

Olga (Nuongirl)
Zondagavond, en het is weer tijd voor de voetbalpunten. Afgelopen weekend werd de 30e ronde in de Nederlandse competitie afgewerkt. Hieronder vind je de punten.

Emo werd deze week weekwinnaar met 78 punten. Cansu eindigde met 70 punten op de tweede plaats, net voor erikkuh die de derde plaats pakte. Een gedeelde vierde plaats was er voor Dem0 en Xentor.

In het algemeen klassement is het nog steeds spannend. BassieD gaat nog steeds aan de leiding, hij heeft 1474 punten. BliksemSchigt is naar de tweede plaats gestegen en heeft nu 1409 punten. MSNMGH staat met 1401 punten derde. Toinecents, vorige week nog tweede, is naar de vierde plaats gezakt en nieuw in de top 5 is Brasil, die met 1385 punten vijfde staat.

Bij de subleagues ging de weekoverwinning naar FM Crew met 55 punten. Valkenboskadepakte met 50 punten de tweede plaats en xyutwel eindigde met 48 punten als derde.

In het algemeen klassement bij de subleagues is de leiding nog steeds in handen van Tha League. Scribbly staat tweede met 1276 punten en II Mondo is derde met 1275 punten.

Foutje ontdekt? Stuur dit via de Feedback naar FOK!sport. Op deze manier wordt dat het snelst behandeld.

Voor de volgende ronde kan worden gewisseld tot vrijdag 31 maart 18:00 uur.