Gomes blijft bij PSV

Olga (Nuongirl)
Heurelho Silva Gomes zal ook aankomend seizoen het doel van PSV blijven verdedigen. Gisteren zei de Braziliaanse doelman dat een overgang naar Corinthians van de baan is.

"Corinthians wil niet het bedrag betalen dat PSV voor mij vraagt (9 miljoen euro). Dan houdt het op. Ik blijf met veel plezier bij PSV," aldus de keeper. Stan Valckx, manager technische zaken van de Eindhovenaren, hoopt nu dat PSV het contract met Gomes kan verlengen tot 2011. Daarover zijn nog besprekingen gaande.

Het aanblijven van Gomes is ook een belangrijk signaal naar andere spelers bij PSV, waaronder Phillip Cocu. De aanvoerder van PSV kan voor een jaar bijtekenen, maar heeft gezegd dat hij pas een beslissing neemt als er duidelijkheid is over de invulling van de technische staf en de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen.

André Ooijer kan zijn contract bij PSV ook verlengen, binnenkort zullen de speler en de club hierover om te tafel gaan. Ooijer zou in de belangstelling staan van de Griekse topclub Olympiakos Pyreaus. Zijn contract bij PSV loopt nog tot medio 2007.