Capello neemt het op voor Ibrahimovic

Olga (Nuongirl)
Juventus-trainer Fabio Capello is in de bres gesprongen voor zijn speler Zlatan Ibrahimovic. Woensdagavond werd de aanvaller tijdens de bekerwedstrijd tegen AS Roma na achttien minuten van het veld gestuurd met een rode kaart. Capello zegt dat de Italiaanse scheidsrechters het de laatste tijd op de Zweed hebben gemunt.

De trainer van Juventus zegt dat Zlatan een licht ontvlambaar karakter heeft, maar zegt tevens dat de aanvaller sneller dan andere spelers in de Serie A op de bon wordt geslingerd. "We moesten een harde wedstrijd tegen Roma spelen om nog kans te maken op de halve finale in de Coppa Italia. Maar Zlatan wordt er door de scheidsrechter direct uitgepikt, zelfs als hij helemaal niets doet."

Na een opstootje met Olivier Dacourt van AS Roma werd de 24-jarige Ibrahimovic van het veld gestuurd en dat vond Capello niet terecht. "Zlatan schoot de bal niet expres tegen zijn tegenstander en Dacourt had met zijn handen van hem moeten afblijven. In mijn ogen had een gele kaart voor beide spelers volstaan." Ook Dacourt werd na het incident met rood van het veld gestuurd.