Upd: 'César niet naar Bolton'

Maikel (WeebI)
Martin Villar César, beter bekend als kortweg César, lijkt op weg naar het Engelse Bolton Wanderers. Op dit moment staat de Spaans international nog onder contract bij Deportivo la Coruña, de nummer zes van Spanje. De centrale verdediger heeft dit seizoen pas twee wedstrijden gespeeld, en wil daarom weg.

Ook Deportivo zou hem liever nu dan in de zomer zien vetrekken, omdat zijn contract dan afloopt. De deal tussen de twee clubs zou al rond zijn, alleen het ja-woord van de man die ooit bij het nietige Real Oviedo begon is nog nodig om de transfer te beklinken. Inmiddels staat de Spanjaard al sinds 1999 onder contract bij de blauw-witten.

Hoewel César al eerder een transfer richting het Verenigd Koninkrijk afsloeg, lijkt het nu toch echt te gaan gebeuren, aangezien de Spaanse club hem ook wel wil verhuren. César zelf zal ook aan de bak moeten, wil hij het WK nog halen.

De trainer van de Trotters, Sam Allardyce, zoekt versterking in zijn achterhoede, en in César ziet hij de ideale man. Eerder werd de 28-jarige back al gelinkt met Liverpool, Newcastle en Tottenham Hotspur, maar van een transfer kwam het niet.

Update: Bolton voorzitter Phil Gartside ontkent alle geruchten en zegt dat de Engelse subtopper geen intentie heeft om César alsnog over te nemen.