Feyenoord sprak met Huntelaar

Sjors (Sj0rSz)
Klaas-Jan Huntelaar heeft samen met zijn zaakwaarnemer een gesprek gehad bij Feyenoord. De aanvaller van SC Heerenveen sprak in Rotterdam met trainer Erwin Koeman en technisch directeur Mark Wotte.

Het tweetal heeft de speler van de Friese club een beeld gegeven van wat de toekomstplannen zijn van de Rotterdammers. Verder is ook gevraagd wat de plannen van Huntelaar in de toekomst zijn. Om hier achter te komen vroeg Feyenoord een gesprek aan met de speler, en kregen hiervoor toestemming.

De 22-jarige speler wordt al geruime tijd gevolgd door diverse topclubs uit binnen- en buitenland. In ons eigen land is het inmiddels bekend dat Ajax Huntelaar graag wil inlijven. Dit is dan ook prioriteit nummer één bij de Amsterdamse club. Zoals iedereen wel weet is Ajax inmiddels bezig om het eerste elftal een facelift te geven. Onlangs is naar buiten gebracht dat de contractbesprekingen van diverse spelers zijn stopgezet. Dat betekent dat onder meer Steven Pienaar, Hatem Trabelsi en Maxwell na dit seizoen transfervrij bij de Amsterdammers kunnen vertrekken.

Behalve Ajax is ook Feyenoord al bezig met de toekomst. De Rotterdammers moeten echter niet vergeten dat de aanvallers van de club, Salomon Kalou en Dirk Kuyt, ook nog bij de selectie zitten. Van de laatste is de kans echter groot dat hij aan het einde van dit seizoen zal vertrekken uit De Kuip.

De laatste Nederlandse club die belangstelling heeft voor Huntelaar is AZ. Afgelopen seizoen toonden de Alkmaarders al concrete belangstelling voor de speler. Toen ketste een transfer echter af op het bedrag dat hij moest opleveren. De ploeg uit Friesland wilde 6 miljoen euro hebben.

Huntelaar laat echter niets los over zijn eventuele transfer. Hij heeft al wel aangegeven dat hij in de Nederlandse competitie wil blijven spelen. Mocht het dus zijn dat hij bij Heerenveen vertrekt, dan hebben Ajax, AZ en Feyenoord de meeste kans om hem aan te trekken.