Van der Vaart niet naar Bayern München

Redactie FOK!frontpage
Bij Bayern München is Rafael van der Vaart kandidaat-opvolger van Michael Ballack. De Nederlander zelf ziet een overgang van HSV naar Bayern München niet zitten.

Het is nog steeds niet zeker of Michael Ballack volgend seizoen nog bij Bayern München speelt, want het contract van de speler loopt dan af. Ballack weet nog niet of hij wil verlengen, omdat hij iets voelt voor een buitenlands avontuur. Inmiddels heeft Bayen München de contractverlenging ingetrokken en is op zoek gegaan naar een eventuele vervanger.

Bayern München komt zelf uit bij Van der Vaart, maar die ziet niets in een overgang. "Ik heb geen interesse. Ik wil bij Hamburger SV iets opbouwen", volgens Van der Vaart. "Ik voel me nog niet klaar voor een transfer. Om geld gaat het bij mij nooit. Ik wil plezier en succes hebben, en dat heb ik in Hamburg." voegde de Nederlander er nog aan toe.

Ballack kan aan het eind van het seizoen naar Manchester United verkassen en er negen miljoen euro per jaar gaan verdienen. Bayern-trainer Felix Magath blijft zelf rustig onder alle commotie, want het is dus nog niet zeker of Ballack ook weggaat.