Uitslag Steelers vs. Ravens

Wouter Kursten (Magneet)
De Pittsburgh Steelers hebben eindelijk een thuiswedstrijd weten te winnen waarbij er weinig verschil was tussen de twee teams. En dat tegen de Baltimore Ravens die momenteel een smalle selectie hebben en wiens seizoen al bijna over lijkt te zijn.

Jeff Reed maakte de winnende fieldgoal nadat Ben Roethlisberger beide helften opende met een touchdownpass naar rookie tight end Heath Miller. Hierna wisten de Steelers het nog 1:36 minuut vol te houden tegen een door blessures geplaagd team van de Ravens.

Baltimore had wel nog een kans op de overwinning maar op de vierde down en 6 yards to go pass gooide Anthony Wright een misser waardoor de Steelers makkelijk de tijd uit konden zitten. Wright gooide 25 goede passes van de 44 voor een totaal van 252 yards en twee interceptions. Running back Jamal Lewis van de Ravens, die twee jaar geleden nog meer dan 2000 yards in totaal rushte, werd voor de zevende wedstrijd achter elkaar onder de 100 yards gehouden. Roethlisberger gooide voor de Steelers 18 van de 30 passes goed voor een totaal van 177 yards en één interception.

In het eerste kwart opende Heath Miller de score met een touchdown voor de Steelers terwijl Chester Taylor de stand later gelijk trok. Het tweede kwart werd door beide teams opgesierd met een fieldgoal, 42 yards voor Reed van de Steelers tegen 22 yards voor Stover van de Ravens.

In het derde kwart wist alleen Heath Miller de endzone te bereiken. Matt Stover scoorde drie fieldgoals in het vierde van 40, 49 en 47 yards. Jeff Reed deed hetzelfde één keer voor de Steelers van 37 yards voor de eindoverwinning.