Zidane kampt met rugblessure

Michel (Baraja)
Real Madrid moet het morgen in de uitwedstrijd tegen Deportivo La Coruña stellen zonder spelmaker Zinedine Zidane. De Fransman heeft een rugblessure en sluit aan in de overvolle ziekenboeg van de Koninklijke.

Zidane was vandaag genoodzaakt de training halverwege te verlaten. Zijn trainer Vanderlei Luxemburgo verwacht de komende week geen gebruik te kunnen maken van Zidane: ”Hij heeft pijn en kan niet normaal bewegen. Hij heeft de klachten als hij heeft gespeeld. Ik verwacht niet dat hij fit zal zijn voor de wedstrijd tegen Betis Sevilla van zaterdag.” De Fransman was net hersteld van een blessure aan zijn lies, waardoor hij een kleine maand niet in actie kwam.

Real heeft toch al te kampen met forse personele problemen in de aanloop naar de uitwedstrijd in Riazor tegen Deportivo La Coruña. Ronaldo, Baptista en Salgado zijn ook al niet beschikbaar, terwijl Gravesen is geschorst. David Beckham is vandaag met succes in beroep gegaan tegen zijn dubieuze rode kaart tijdens de wedstrijd tegen Valencia. De Engelsman kan dus wel meedoen. Real Madrid was na een matige competitiestart aardig op dreef, maar zag afgelopen zondag de zegereeks worden beëindigd door Valencia.