[NFL]Uitslag Green Bay Packers vs. Carolina Panthe

Wouter Kursten (Magneet)
De Green Bay Packers staan na het verlies met 29-32 tegen de Carolina Panthers op 0-4. Sinds 1988 heeft het team niet een dergelijk slechte start gemaakt.

Quarterback Brett Favre van de Packers gooide vier touchdown passes maar dat was niet genoeg om de voorsprong van de Panthers ongedaan te maken. De Panthers bouwden deze voorsprong op met behulp van twee vroege turnovers. Favre gooide in het vierde kwart twee touchdown passes en twee twee-punts conversies maar dit was niet genoeg om een achterstand van negentien punten goed te maken.

Favre, die al vijftien jaar uitkomt in de NFL, stond alleen op het veld terwijl de Panthers hun overwinning vierden. Eén voor één kwamen de Panthers op hem af om hem een hand te geven uit respect voor de toekomstige hall of famer. Onder hen was Mike Wahle die zeven jaar Favre beschermde als left guard voor hij vertrok naar Carolina.

Carolina quarterback Jake Delhomme gooide twee touchdown passes en Stephen Davis wist de bal twee maal over de lijn te lopen voor een touchdown voor een vroege voorsprong van de Panthers. “Ik hoopte dat onze verdediging hem kon stoppen” zei Delhomme ”Hij was geweldig vanavond en het was een eer voor me om met hem op hetzelfde veld te mogen staan”

Delhomme gooide zeventien succesvolle passes voor 206 yards en Davis liep negentien keer met de bal voor 51 yards. Steve Smith die vorige week nog drie touchdowns scoorde voor de Panthers ving maar twee passes voor 12 yards. Green die vorig jaar nog succesvol was voor de Packers tegen de Panthers haalde maar 36 yards voor hij met een beenblessure het veld moest verlaten in het derde kwart.

Kris Mangum opende de score in het eerste kwart met een touchdown na een twee yard run voor de Panthers. David Martin deed iets terug na een 21 yard pass van Favre. In het tweede kwart scoorde Kasay een fieldgoal voor de Panthers terwijl Gaines en Davis touchdowns scoorden na een negentien en een elf yard pass van Delhomme.

Het derde kwart werd geopend met een fieldgoal van 38 yards door Kasay terwijl Driver iets terugdeed na een 26 yard pass van Favre. In het vierde kwart waren er drie touchdowns, één voor de Panthers door Davis na een één yard run en twee voor de Packers door Donald Lee en Antonio Chatman van respectievelijk een zestien en een vier yard pass van Favre.