'Treviso aast op Khalid Sinouh'

Sjors (Sj0rSz)
De Italiaanse club Treviso lijkt geïnteresseert te zijn in Khalid Sinouh. De Marrokaanse doelman zit sinds deze zomer zonder club, nadat zijn contract bij RKC Waalwijk afliep. Verder was er interesse van andere clubs, maar dat liep op niets uit en sindsdien houdt hij zijn conditie op peil bij Stormvogels/Telstar.

Afgelopen zomer was de keeper toe aan een nieuwe uitdaging. Hij verlengde zijn contract niet bij RKC, en onderhandelen met N.E.C Nijmegen of NAC Breda was geen optie. Ook gesprekken met FC Metz en Coventry City liepen op niets uit. Verder is hij nog een tijdje op proef geweest bij het Spaanse Alaves, maar ook daar wist hij geen contract te verdienen.

Treviso promoveerde afgelopen seizoen naar de Serie A. De club beschikt op dit moment over twee keepers: Samir Handanovic en Adriano Zancope, maar dit tweetal heeft volgens de clubleiding te weinig ervaring. De Italianen hebben nog geprobeerd om oude rot Luca Marchegiani weer in het doel te krijgen, maar dat liep op niets uit. Hierdoor suggereren de Italiaanse media nu dat Sinouh kandidaat nummer een is om plaats te nemen onder de lat bij Treviso.