Schumi: 4e plaats slecht voor imago

Edwin (Wulp87)
Michael Schumacher denkt dat het slecht is voor het imago van Ferrari als ze de 3e plaats in het WK-constructeurs aan Toyota verliezen.

Michael Schumacher is dit weekend onttroond als wereldkampioen. Ook zijn renstal, Ferrari, kan geen wereldkampioen worden. Het enige wat het team uit Maranello nog rest dit jaar is zorgen dat ze Toyota voor blijven.

Michael Schumacher maakt zich niet echt druk om de strijd tussen Ferrari en Toyota. Niet alleen omdat het gat nu 17 punten in het voordeel van de Italianen is, maar ook omdat het hem eigenlijk weinig uitmaakt of ze nu derde of vierde worden. Echter vindt de Duitser het voor het team wel belangrijk, en voelt hij zich verplicht zijn best te doen de strijd met Toyota te winnen. Schumacher is namelijk van mening dat het slecht is voor het imago van Ferrari als ze dit jaar 'slechts' vierde worden. "Als we vierde worden zullen we volgend jaar met de startnummers zeven en acht moeten rijden en ook nog een plek verder naar achter moeten in de pitstraat. Dit zou ik erg vervelend vinden voor het team, het zou het imago schaden."