[Upd]Onderzoek naar knie Ron Vlaar

Sjors (Sj0rSz)
Ron Vlaar heeft zich vandaag in het ziekenhuis gemeld voor een onderzoek aan zijn knie. De jonge verdediger van AZ raakte afgelopen weekend in het duel met NAC Breda geblesseerd. Tot op heden is de ernst van deze blessure nog niet duidelijk.

Na een luchtduel kwam Vlaar verkeerd terecht en overstrekte toen zijn knie, wat hem veel pijn opleverde. De medische staf van AZ kon door de versheid van de blessure nog geen precies oordeel geven. Ze sloten echter niet uit dat er iets verkeerd zit net boven zijn knie. "Het gaat al wel een stuk beter dan gisteren., zei Vlaar in het Algemeen Dagblad. "Maar we moeten de echo afwachten voor we meer weten. Of ik donderdag kan spelen, is niet duidelijk.". Op die dag speelt zijn club namelijk tegen het Russissche Krylia Samara in de UEFA Cup.

Update 18:53

De blessure van Ron Vlaar valt mee, dit is gebleken na onderzoek in het ziekenhuis. De verdediger heeft een spierkneuzing bij de aanhechting van de linkerknie. Morgen zal hij gewoon met de groep gaan meetrainen, en er is hoop dat hij donderdag kan spelen in het UEFA Cup-duel tegen Krylia Samara.