Button neemt wellicht jaar rust

Edwin (Wulp87)
Jenson Button zit nog altijd met het probleem dat hij wèl een contract heeft bij Williams, maar hier niet wil rijden volgend jaar. Daarom heeft Button, die nu nog onder contract staat bij BAR, aangegeven volgend jaar misschien een jaar niets te doen in de Formule 1.

Als Jenson Button en Frank Williams het niet eens worden over het contract van Button dreigt de Brit de F1 voor een jaar te verlaten. Button dreigde vorig jaar ook al met het tijdelijk verlaten van de F1, toen hij wel naar Williams wilde, maar niet kon vanwege een contract met BAR. Het is dus nog maar de vraag hoe serieus men deze berichten kan opvatten. Volgens Bernie Ecclestone heeft Button weinig keus: "Jenson heeft een contract met Williams en dat zal hij moeten respecteren. Bovendien heeft de Formule 1 een Britse coureur nodig."

Nick Fry, teambaas van BAR, denkt dat de hele situatie alleen maar goed is voor Button. "Het maakt mensen vaak alleen maar sterker als ze ergens om moeten vechten. Button is een F1-coureur, die kunnen wel tegen een stootje, hij zal hier alleen maar sterker uitkomen" aldus Fry.