'Schumi' gaat voor overwinningen

Edwin (Wulp87)
Michael Schumacher heeft aangegeven niet meer voor het wereldkampioenschap te gaan. Toch denkt hij dat er dit jaar nog wel een paar overwinningen in zitten.

"Ik wil me niet meer richten op het kampioenschap en dat geeft ons meer ruimte om ons te richten op de vooruitgang van de wagen" aldus de Duitser. "We kunnen niet alle problemen in één klap oplossen maar ik denk dat er zeker progressie in zit en dat we dit jaar nog wel een aantal overwinningen kunnen behalen. Boven alles staat nog altijd dat we een zo goed mogelijk resultaat willen behalen met het materiaal wat we hebben en dat was hopelijk afgelopen zondag wel duidelijk." Verder wil Schumacher zijn fans bedanken: "De fans zijn fantastisch! De vele vlaggen en toeters en mentale ondersteuning waren zondag een pleister op de wonde."

Jean Todt, de teambaas van Ferrari, wil echter nog van geen opgeven weten. "Ik denk dat alles wat we nu nog leren voor dit seizoen goed van pas kan komen." Ook wil de Fransman niet alleen de banden de schuld geven van de tegenvallende prestaties; "We waren zondag een seconde per ronde langzamer dan de top, we kunnen dit niet alleen wijten aan Bridgestone, als we per ronde een seconde sneller dan iedereen waren geweest hadden we ook niet gezegd dat het alleen door de banden kwam."