Barrichello: 'Williams wilde mij vorig jaar'

Olga (Nuongirl)
In een interview heeft Rubens Barrichello verklaard dat BMW Williams contact met hem heeft opgenomen nadat overgang van Jenson Button naar het team van Frank Williams door het gerecht was afgekeurd.

"Toen bekend werd dat Button niet naar Williams mocht heeft Frank mij opgebeld en bij zich thuis uitgenodigd voor een gesprek.We konden echter niet tot overeenstemming komen omdat ze bij Williams nu eenmaal niet dat kunnen bieden wat Ferrari wel kan," aldus de Braziliaan.

Over het contract dat hij met Ferrari heeft is hij ook duidelijk. "Mijn contract loopt tot eind 2006. De kans dat ik er blijft staat op dit moment op 50%."

Barrichello zegt verder dat hij de teams van Toyota en Honda wel scherp in de gaten houdt omdat zij een groot potentieel hebben. Hij spreekt verder tegen dat hij zou overstappen naar het team van BAR. "Gil de Ferran is een vriend van mij, en als ik die in de pitstraat tegenkom dan spreek ik met hem. Als ik dan iets kritisch zeg wil dat niet direct zeggen dat ik weg wil bij Ferrari."