Laatste kans Denneboom bij NEC

Olga (Nuongirl)
Aanvaller Romano Denneboom is door trainer Cees Lok van NEC voor veertien dagen geschorst. De coach van de Nijmegenaren meldt in De Gelderlander dat het de laatste kans voor Denneboom bij NEC is. "Als hij over twee weken terugkeert in de ploeg krijgt hij zijn laatste kans om te bewijzen dat hij meegaat in ons voetbalverhaal."

De aanvaller viel afgelopen zaterdag slap in tegen de amateurs van NEC en maakte bovendien ook nog een paar forse tackles. "Een onacceptabele invalbeurt en een paar schandalige overtredingen", aldus Lok.

De trainer van NEC heeft Denneboom gelijk na de eerste oefenwedstrijd van het seizoen gezegd dat hij hem de komende veertien dagen niet meer hoeft te zien. "Niet alleen om zaterdag, laat ik daar heel duidelijk in zijn. Maar er zijn meer incidenten geweest."

Buiten het veld is de aanvaller net zo grillig als daarbinnen. Toch gelooft Lok dat de aanvaller bereid is om serieus voor zijn laatste kans te vechten. "Als wij komende week in Garderen op trainingskamp zijn, gaan Ron de Groot en Wilfried Brookhuis speciaal terug naar Nijmegen om individueel met hem te trainen. Dat zegt genoeg. We kennen allemaal de kwaliteiten van Romano, maar ik wil van hem dezelfde instelling als van de rest. Hij heeft nu veertien dagen om daarover na te denken. Als hij zich straks goed gedraagt, weet ik zeker dat de ploeg hem meteen zonder problemen opneemt."